Pazartesi, Ağustos 23, 2010

Kaçıp Giden Bitanecik Uykum :(

Uzun zaman üstüne ilk defa erken yatmışım, hem de yatağıma. Tıpış tıpış kendi ayaklarımla kendi özgür irademle resmen uyumayı kabul etmiş ve kayıtsız şartsız teslim olmuştum sevgili uykuma.
Uzun zamandır kendisi benim hayatıma pek uğramazdı ki bu gece diğer gecelerden oldukça farklı oldu. Öyle bir uyudum ki, çıt sesinde uyanan ben, resmen yattığım gibi uyandığımı fark ettim, yani sağa sola dönmeye bile halim yokmuş,
onu demeye çalışıyorum. :)

Şimdiiiii, uykuya düşkün olanlar bilirler, o yumuşacık yatak, gömüldüğümüz yastık bizi kendine öyle bi çeker ki etrafımızda ne var ne yok umrumuzda olmaz. Uykusuzluğa dayanamama sendromu ayrı bişeydir, o yüzden o dayanılmaz uykuya teslim olduktan sonra, “hadi hadi hadi hadi hadi” nidalarıyla uyandırılmak ne kadar sinir bozucu, kaba tabirle ne kadar uyuz bi durumdur; düşünmeye davet ediyorum sizi :)

Öyle bir uykudur ki, gündüz oruçlu olacağınızı bile umursamadan, aç kalsam da olur susuz kalsam da olur ama şimdi gözlerimi açmam imkansız, her şey bi yana uykum bi yana, dersiniz ya,
işte öyle bir durum.

Aaaaaaaah ah
Uzun zaman üstüne ilk defa erken yatmışım, hem de yatağıma. Tıpış tıpış kendi ayaklarımla kendi özgür irademle resmen uyumayı kabul etmiş ve kayıtsız şartsız teslim olmuştum sevgili uykuma.
Ama şimdi salondayım. Ve uykum kaçtı yine, adresini bilmediğim bi yerlere.
Şimdi bekleme vakti, belki sabaha karşı geri gelir diye :)

Bütün gece deliksiz uyuyanlara selam olsun... :)))

...Yaşamm Pınarımm...

5 yorum:

  1. Ne kadar da güzeldir kendi isteyinle yatağa gitmek kesinlikle haklısın canım yada yatağına uzanmış bişiler seyrederken,kitap okurken vs. uyuyakalmak işte uyku budur dedirtir sanki insana dimi.. İşte bende uykumun kaçtığı zamanlar o anları düşünüyorum ve içimden eveet esra evet bunu yapabilirsin yine uyuyabilirsin diyorum ama her zaman mutlu son olmuyor:) belki de bilmediğimiz o yerde kaçan uykularımız buluşuyordur ne dersin canım:)

    YanıtlaSil
  2. Ramazan girdi gireli ben de uykusuzum..Sıcak bir yandan sahur telaşesi bir yandan..İnanın serseme döndüm :)

    YanıtlaSil
  3. Ben uykusuzluktan sürünüyorum artık.Yerlerde bile uyuyabilirim.

    YanıtlaSil
  4. uykunun bölünmesi feci bir durum,benim böle bir sorunum olmadı da,arada uykuya dalmaya çalışmak sinir bozucu olabiliyor;(

    YanıtlaSil
  5. esracım, sana tamamen katılıyorum... eğer kaçan uykularımız bir yerlerde buluşuyorlarsa, kaçsınlar, azad edelim onları :)
    Yurdanurcum, umudum ramazandan sonra birazcık düzene girebilmek, ramazanın da hakkını yememek gerek bu uykusuzluk durumlarında :))
    Kendimce, sana sabır diliyorum canım, gerçekten o sürünme durumu çok felaket bi durum..insallah en kısa zamanda normale dönersin,
    Rhpozitifimmmm, uykuya dalmaya çalışmak konusunda büyük çaba sarfettim gerçekten çok sinir bozucu..
    öpüyorum hepinizi
    sevgiler... :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...