Pazartesi, Mart 29, 2010

Bekliyoruz....



uzun zaman üstüne yazıyorum, iş yerinden.. öylesine..
sadece motive olmak için belki de
ne biliyim..

sabah uyandığımda etraf zifiri karanlıktı. aslında her zaman kalktığım saatte kalkıyordum birşey değişmemişti ama çok karanlık ve çok soğuktu, aynen kış gibi..
saatlerimizi ileri aldık cumartesi gecesi. artık bahara hazırız aslında.. ve hazırlanmak istiyoruz yaza... ama gelemedi bahar bi türlü.. sanki bu sene mevsimleri olduğu gibi mi yaşıyoruz nedir ? kışın kış olduğunu hissettiğim bi kış mevsiminin sonlarındayken, baharı bekliyoruz, şuanda dışarıda şakır şakır yağmurla.. bir açıyor bir kapıyor hava.. arada bi gül yüzünü gösteriyor da sanki özletiyor, kaçıyor gidiyor, yağıyor yağdırıyor..
en çok sevdiğim mevsim baharlardır. ne çok soğuktur ne çok sıcak.. ne yapış yapış ne buz bumbuz.. kot ceketini çekip üstüne dışarıya çıkabilirsin. gözünde güneş gözlükleri üzerinde eşofmanların rahat rahat yürüyüş yapabilirsin. yazın denize girdiğin sahillerin keyfi anca bahar mevsiminde çıkartılır yanında en yakın arkadaşınla, ayağında spor ayakkabıların,bir pazar sabahında..
istiklalin keyfi bile daha güzel olur sanki.. bol gülücüklü bi yürüyüş olur meydandaaaann galataya.. fransız sokağı daha bi cıvıl cıvıl olur.. rengarenk minderlerle donatılmış kafelerin ortasından inerken merdivenlerle, kırmızı şarap kadehlerinin asaleti bile bi farklı gelir insanın gözüne..
hiç üşümeden hiç terlemeden oturabilirsin saatler starbucks'ın bahçesinde. muhabbet öyle bi sarar ki kahve içmeyi bile unutabilirsin.. :)
hadi diyip istanbul'un bir ucundan diğer ucuna gidebilirsin.. yola nasıl çıkmışsın, nasıl evinden uzaklaşmışsın anlamazsın bile..
daha ohooooooo bir sürü şeyi yaptırır bu bahar havası insana..
Şimdi farkettim birden, özlediğimiz şeylerden bi tanesi de kağıt helva arası dondurma..

Çok planlarımız var daha çokk..
O yüzden, Hadi Bahar Gel Artık...
İhtiyacımız var Sana... ;)

1 yorum:

  1. bir sonraki görüşme kagıt helva arası dondurma ama bizde bu kahkaha ve birbirine doyamama olduktan sonra kağıt helva yemeyide unuturuz ve sohpetlerimize doyamayızzz

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...