Pazar, Ekim 10, 2010

11-15 EKİM HAFTASI

Evet 10.10.2010’u geride bıraktık ve haberleri izleyenler bilirler ki tarihin güzelliği sebebiyle evlenen çift sayısında patlama yaşandı.
Ve biz de o patlamanın içinde bulunanlardan olduk çünkü biz de arkadaşımızı evlendirdik, mutluluğuna şahit olduk, alkışladık, gülümsedik..
Evet, hayatımın ilklerinden birini yaşadım şu bahsettiğim tarihte.
İnsanın arkadaşları vardır ya hani, aynı apartmanda aynı mahallede, çıkıp dışarıya birlikte top oynadığı, oturup fıkır fıkır sohbet ettiği, genç kızlığını yaşadı, çocukluk ergenlik gençlik birlikte paylaştığı; böyle arkadaşları vardır ya insanların..
İşte biz de o arkadaşlardan birini evlendirdik 10.10.2010’da. oturduğum masadan şöyle bir baktım eşiyle dans ederken. Neler neler geçti gözümün önünden, ne danslar etmiştik biz küçükken. Büyüdük şimdi ve gelinlikli haline bakıyorum, evet dediğinde nikah memuruna yüreğimden bir şey sanki yukarıya doğru çıktı, gözlerim doldu, film karesi gibi her şey gözümün önünden geçti derler ya işte aynen öyle, her şey gözümün önünden geçti gitti. Mutluluğunu paylaştım o anda, güldüm, alkışladım bi güzel…
10.10.2010… Müge ve Hakan hep mutlu olsun… Yalan aşkların yaşandığı şu dünyaya örnek çift olsun..

Evet şimdi tarih 11.10.2010…
Yeni bir haftaya daha başlıyoruz yazıyı okuyan arkadaşım.
Nerede yaşanırsa yaşansın bu hayat, ne şekilde nefes alırsak alalım, aynı gökyüzünün altında aynı tarihte yaşıyoruz. Ne kadar tanımasak da birbirimizi etrafımızdakilerle, ortak bir paydadayız aynı dünyayı paylaşıyoruz, aynı güneşe bakıyor aynı yağmurla ıslanıyoruz.
O yüzden… bu hafta hepimiz için ortak bir duygumuz olsun.. Cuma geldiğinde hepimiz bu haftayı mutlu bitirebilmiş olalım.. en azından huzurlu bitirebilmiş olalım..
Bu hafta öyle güzel olsun ki, hadi güzel olsun yaaa,
11-15 Ekim haftası çok güzel olsun…

EVET, LÜTFEN BU HAFTAYI GÜZEL GEÇİRMEYE GAYRET EDİN.. OLUMSUZLUKLAR OLSUN, OLABİLİR, OLUMLUYA DÖNDÜRECEK BİRŞEYLER BULUN..
HADİ BAKALIM SÖZ VERİYORUM BEN DE YAPICAM BUNU BU HAFTA..
HADİ BAKALIM MUTLU 11-15 :)))) ....

2 yorum:

  1. esrangelkardelen10 Ekim 2010 16:18

    ben varımm.. hem her güne böyle bakabilmeyi öğrenmemiz için hem de birlikte istersek güzel günler geçirebilceğimizi görmek için:)

    YanıtlaSil
  2. harikasın canım...hadi bakalım, tanıdıklarınla bu postu paylaş, daha fazla kişiyle yapabilelim bunu :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...