Cuma, Mayıs 28, 2010

:)))



Gözünüzün gördüğünden farklı anlamlar taşımıyorsa karşınızdakiler sizin için, kendi için hayat için; her şey olabildiğine şeffafsa eğer yani. Duyduklarınıza inanıyorsanız ve duyduklarınızdan da ötesi olmadığına inanıyorsanız.. İnançlarınız sizi yanıltmıyorsa eğer..
Huzurluysanız o anda, gülmekten korkmuyorsanız, somurtmalara aldırmıyorsanız, ağzınızdan çıkacak şeyleri kırk kere düşünmek zorunda kalmıyorsanız, hangi anlamlar yükleneceğini biliyor ve yine; bildiklerinizden yanılmıyorsanız..
Bir masada otururken yemek yemek aşırı zevk veriyorsa eğer, her şeyi içtenlikle konuşabiliyorsanız, korkmadan utanmadan sıkılmadan yorum yapabiliyorsanız, eleştirebiliyorsanız, eleştirilerine açıksanız, güldüklerinizi eğlendiklerinizi unutmuyor her saniyeyi hatırlıyor, arada bir olumsuzluklar da olsa onları olduğu yerde bırakabiliyor yine birlikte gülmeye devam ediyorsanız…
Aradan uzun zamanlar da geçse, eski günleri ilk günkü tadıyla yad edebiliyor, içiniz titriyorsa eğer, ve özlüyorsanız her haliyle..
Dünyanın neresinde olursanız olun bir araya geldiğinizde her şeyi yine eskisi gibi taze yaşayabiliyorsanız, aranıza mesafeler uzaklıklar giremiyor ve her şeyi kendinize, birbirinize, gününüze layık yaşayabiliyorsanız, konuşacak şeyler bir türlü bitmiyor, bitse de hep yeni bir şeyler bulabiliyorsanız eğer..
Ve hayatınızdaki dostlarınıza dair bu yazılanlardan daha fazlasını düşünebiliyor, onlara daha fazlalarını atfedebiliyor, bu yazıyı okurken aklınıza birileri gelebiliyor, gülümseyebiliyor ve onların varlıklarından mutluluk duyuyorsanız eğer,
Şanslısınız çok şanslıyız..
Biz de şanslıyız çok şanslıyız.
İYİKİ, O üniversiteyi kazanmışız. İyi ki o bölümü seçmişiz. İyi ki tanışmışız.. iyi ki anlaşabilmişiz.. iyi ki o günleri dilediğimiz gibi yaşayabilmişiz.. iyi ki bu kadar güzel bağlar kurabilmişiz..
Bütün bunlar için, KADERİN CİLVESİNE TEŞEKKÜRLER BU SEFER…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...